Bicara Guru-Guru Kemahiran Hidup

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: kajian pendidikan
Anonymous

Date:
kajian pendidikan
  


Kepada guru-guru khb ... sy tgh cuba nak wat kajian khb d skolah.... ada tak sape2 yang mempunyai kajian terdahulu subjek khb nie tlg pass kat i leh tak.....

__________________
Anonymous

Date:
  

buat kajian tindakan ke? saya dah buat tahun lepas. tajuk
MENINGKATKAN KEMAHIRAN MENJAWAB SOALAN KHB YANG BERKAITAN GAMBARAJAH MESIN JAHIT BAGI TAJUK TERAS : JAHITAN TINGKATAN 1
...
apa yang boleh saya bantu....



__________________
Anonymous

Date:
  

thanks... yg 2 ok gak,, tp kalu ada kumpul jurnal2 yang berkaitan ngan khb, 2 yang sy nak.... mungkin tajuk proposal yang saya nak buat ni, akan saya expend utk master.... edu.mgmt....

__________________
Anonymous

Date:
  

istlh skian lama mnggu respon, tiada jwpan. thanks 2 yag respon, tp masih jauh dr mcukupi.......nilah yg blaku kpd pddik khb... tiada pkongsian ilmu n x de respon utk mnigkatkn ilmu pgthuan. msalh hanya d suarakan tp x de kajian khusus.... so what, siapa nak dgr maslh kita tanpa kajian! kbnyknn hanya buat tesis nak lepas master sj.... x de pun yg d msukn dlm jurnal. INIKAH ATITUD GURU2 KHB XPCLLY LEPASAN DIGREE N MASTER ? ......so.... biarkan guru2 khb terjun bsama2 labunya.



__________________
Anonymous

Date:
  

apa nak citer..... guru khb buta komputer......................... jangan marah

__________________
Anonymous

Date:
  

salam... kebetulan tajuk yg saya hantar pada sek lebih kurang sama. yg mana saya nk buat kajian tindakan tentang gambarajah mesin jahit f1. jd boleh x cikgu kongsikan report atau proposal tajuk yg cikgu buat tu sebagai rujukan saya? saya sangat mengharapkan kerjasama dari cikgu. terima kasih....

__________________
Anonymous

Date:
  

Anonymous wrote:

salam... kebetulan tajuk yg saya hantar pada sek lebih kurang sama. yg mana saya nk buat kajian tindakan tentang gambarajah mesin jahit f1. jd boleh x cikgu kongsikan report atau proposal tajuk yg cikgu buat tu sebagai rujukan saya? saya sangat mengharapkan kerjasama dari cikgu. terima kasih.... emelkan pd saya   nrerule_kd@yahoo.com




 



__________________
Cikgu KHB

Date:
  

Anonymous wrote:

apa nak citer..... guru khb buta komputer......................... jangan marah



Bukan semua buta Komputer Bro... tapi board ni tak glamer sebenarnya... biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

kami guru KHB tak mainla nak post kat board sampah macam ni.. buang masa jer.. bincang la kat forum yang glamer skit ... ramai yg akan jawab kalaku soalan simple mcm tu..

 



__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:
  

walaupun saya masih lagi guru pelatih KH, tp saya sedih melihat pengajaran dan pembelajaran KH disekolah dipandang remeh oleh guru dan pentadbiran.

__________________
Anonymous

Date:
  

saya sedang ambil paper kajian tindakan ni. blh x sy mintak jasa baik sesapa yg ada jurnal berkenaan kajian tindakan mengenai bidang ert atau kh? kalo ada send kat emel saya sabrina_zax(at)yahoo.com...terima kasih..

__________________
Anonymous

Date:
  

meniru j la kje....xde kualiti...



__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:
  

blh bg tau apa forum yg glamer sikit tu? nk join jugak..



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard